Osica-de-Sus.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Osica de Sus, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Osica de Sus judetul Olt, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Osica de Sus? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Osica de Sus!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Osica de Sus - Olt? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Osica de Sus.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Osica de Sus! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Osica de Sus - Olt si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Osica de Sus - Olt, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Osica de SusPagina in care spui si gasesti totul despre Osica de Sus

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - OltIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Osica de Sus - Olt

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Osica de Sus - Olt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Osica de Sus - Olt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Osica de Sus - Olt. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
Osica de SusIntra acum!

Poze din Osica de Sus

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

QTdsjUjduSSTi

Hi Andre,Thanks for developing this widegt. I have a problem using it, though. I think this issue is relevant to all widegts in MU unless I'm misunderstanding something.As an aside, the installation instructions are unclear but I got the widegt to work by installing the PHP file in the *root* of the mu-plugins folder. Is this correct?OK, regarding the problem. I can use the Plugin Commander plugin to automatically activate yours (or any) widegt plugin in a new blog. However, unless the user blog is using the same theme as the main site the user will have to manually add the widegt to their sidebar. On my site a user blog will never use the same theme as the main site. I don't want users to have to manually add the widegt to their sidebar. In fact, I will be hiding the Widget menu from them.Is there a solution other than to add the form and form processing code from your plugin to the sidebar.php in each of the themes I make available to the blog owners? If so, can you give me any pointers for migrating the widegt code into sidebar.php?

 

PmfOGCngrf

w7ZQi0 qssusnywmqld

 

UCWZGHwC

FLlc1h wdxprkaegsmu